top of page
Liggende jonge vrouw

Lichaamsbehandelingen bij Skinbalance

Afslanking en huidverzorging

Anti cellulitis madero therapie

AFSLANKING

Anti cellulitis madero therapie

AFSLANKING

Bodypeeling
Bodypeeling

HUIDVERZORGING

HUIDVERZORGING

Deze liftende bindweefselmassage of maderotherapie vermindert cellulitis. Met rollende houten elementen in diverse maten en vormen worden voor een specifiek lichaamsdeel en doel ingezet. Maderotherapie biedt ook ondersteuning bij een dieet, sportoefeningen, liposuctie of liposculptuur. Zo kunnen zwellingen of verklevingen afnemen of vermeden worden wat het herstelproces stimuleert. Na een chirurgische ingreep wordt verharde huid weer soepel en vocht gedraineerd. Normaal gezien kan dit na de procedure gestart worden na doktersadvies.

Anti cellulitis madero therapie

Contouring body therapy

(Maderotherapie)

30 min. (1 zone)

60 min. (1 zone of 2 zones)

€ 45

€ 75

Afslanking

In combinatie met sport en voeding bestrijdt deze intense, maar aangename massage met cups en essentiële oliën cellulitis, voor een strakke huid, waarbij benen, armen, buik, rug, benen en billen behandeld kunnen worden. De cupping celullitebehandeling stimuleert bovendien de bloedsomloop en voert gifstoffen af.

Cupping cellulitebehandeling

30 min. (1 zone)

60 min. (1 zone of 2 zones)

€ 45

€ 75

Cupping massage

Deze behandeling heeft een zuiverende werking, gaat een droge, doffe huid tegen en doet deze stralen. Een grondige scrubbeurt verwijdert alle dode huidcellen en stimuleert de bloedsomloop. Deze zuiverende rugverzorging omvat een dieptereiniging, peeling, eliminatie van onzuiverheden, masker, massage en verzorgende crème, waarbij de producten aangepast worden aan je eigen huidconditie.

Bodypeeling

Zuiverende rugverzorging

60 min.

€ 85

Huidverzorging

Pure verwennerij voor je hele lichaam, een intense verzorging en meteen je huid voorbereiden op de vakantiezon voor een langer plezier van je sunkissed skin in één behandeling: dat kan met deze bodypeeling, waarbij benen, buik, armen en rug gescrubd en gemasseerd worden voor een streelzachte huid, terwijl spanning, spierpijn en stress van je lichaam afglijden. Deze behandeling omvat het verwijderen van dode huidcellen met een bodyscrub en een massage met bodylotion.

Bodypeeling

90 min.

€ 150

Vrouwelijke voeten met overzees zout op witte handdoek

Een weldadig geschenk

Op zoek naar een origineel geschenk om je collega, zus, mama, tante of vriendin te verrassen? Bij Skinbalance kan je iemand gelukkig maken met een cadeaubon voor een fijne behandeling of bedrag naar keuze!

meisje opent haar cadeau
Liggende jonge vrouw

"GLOWY SKIN IS ALWAYS IN"

Body & soul in balans: boek vandaag nog je favoriete lichaamsbehandeling bij Skinbalance in!

bottom of page