top of page
Jonge vrouw die een relaxatie massage ondergaat_

Ontspanningsmassage, cupping massage, rug-, schouder- & nekmassage, arm-, schouder- en handmassage, voetreflexologie, hotstonemassage of holistische massage

Ontspanningsmassage

60 min.

€ 75

Ervaar het ultieme zen-gevoel met een weldadige ontspanningsmassage. Terwijl je spieren volledig kunnen relaxen, ebt spanning weg en komen lichaam en geest weer in balans.

Cupping massage

30 min.

60 min.

€ 45

€ 80

Een langzame en ontspannende massage met cups doet je lichaam ontgiften, stimuleert de bloedsomloop en voert afvalstoffen af, en helpt je lichaam in korte tijd te genezen. Ga de strijd aan tegen cellulitis: een cuppingmassage is ideaal voor een strakkere huid van armen, rug, buik en benen. In combinatie met sport en voeding haal je met cellulitis op de bovenbenen knappe resultaten. Cuppingmassage is een intense, aangename behandeling naar ontspanning toe.

Rug-, schouder- en nekmassage

30 min.

€ 45

Een rug-, schouder- en nekmassage is een intensieve massage, met een relaxerende massageolie.

Arm-, schouder- en handmassage

30 min.

€ 45

Breng je armen, schouders en handen tot ontspanning.

Voetreflexologie (voet- en beenmassage)

30 min.

60 min.

€ 45

€ 75

Deze massage bezorgt je complete rust die zich niet alleen tot je voeten en benen beperkt, maar pure ontspanning is voor heel je lichaam en geest. Elk lichaamsdeel en ieder orgaan staat in verbinding met specifieke drukpunten op je voeten. Wanneer we deze drukpunten masseren, verlichten we pijn in lichaam en blokkades en brengen we zo body & mind weer in evenwicht.

Hot stone massage met vulkaanstenen

60 min.

90 min.

€ 89

€ 110

Tijdens een hotstone massage masseren we je lichaam met onze handen in combinatie met verwarmde vulkaanstenen. Ook op gerichte acupunctuurpunten leggen we stenen. De warmte van de stenen, samen met masserende beweging geven een intense ontspanning, stimuleren de bloedsomloop, voeren afvalstoffen af en brengen verlichting van lichamelijke klachten en blokkades.

Holistische massage (maderotherapie)

30 min.

60 min.

90 min.

€ 45

€ 85

€ 105

Deze therapeutische lichaamsmassage volgt het principe van lichaam en geest die één geheel vormen. De maderotherapie is een holistische massagetechniek met houten rolelementen die lymfe stimuleren, toxines elimineren en je metabolisme verbeteren.

ontspanningsmassage

Massage

Stress, spanning, werk, vermoeide voeten, gespannen spieren, schouders of nek… Redenen genoeg te snakken naar een rustgevend me-time momentje en te komen genieten van een ontspanningsmassage, cupping massage, rug-, schouder- & nekmassage, arm-, schouder- en handmassage, voetreflexologie, hotstonemassage of holistische massage bij Skinbalance. Voor al onze massages maken we gebruik van essentiële oliën, vrij van parabenen & chemicaliën en 100% vegan.

Jonge vrouw die een relaxatie massage ondergaat_

"MASSAGE DAY IS THE BEST DAY OF THE WEEK"

Boek meteen een afspraak in bij Skinbalance, gun jezelf een pauze, relax en laat deze fantastische massages hun werk doen!

bottom of page